Bakverkens syften i matsammanhang är många. Lika många som det finns människor.
Ibland vill man bara ha något i magen. Ibland vill man kunna bjuda på något enkelt och smakrikt. Vilken är din anledning?
-Välj det som passar dig bäst utefter typen av bakverk du önskar
Nötig semifreddo med Nutella och maräng
Förra veckan bjöd jag på receptet på min egengjorda Nutella. [...]
Silkeslen chokladmousse
Jag är nog lite av en chocoholic och chokladmousse [...]
Tortilla på dinkelmjöl
Att göra sina egna tortilla är väldigt enkelt och [...]
Engelsk brödpudding
I min ungdom jobbade jag ett tag i England. Mitt [...]
Busenkel chokladkräm med kanelbakat äpple
Ska du ha gäster ikväll och inte kommit på [...]
Äppelpaj med kokossocker och pumpafrön
Så här års när våra trädgårdar är fulla av [...]
Kanelbullar på surdeg
Nu till helgen är det kanelbullens dag, en dag [...]
Mandelbullar på surdeg med smak av långpeppar
Att baka med surdeg är både hälsosammare och roligare [...]
Lyxiga chokladbollar
Det finns väldigt många olika recept på Chokladbollar och [...]
Couscouspudding
Couscous är gott till annat än bara trevliga sommarsallader. [...]
Oliv -och rosmarinsbröd
Idag startade jag dagen med dessa goda oliv -och [...]
Jordgubbspaj med vanilj och citroncrème
Jag älskar bär i alla dess former och bäst [...]
Nötiga Surdegsfrallor
Idag blev det lite surdegsbak igen och varför inte [...]
Frozen yoghurt med smak av ananas och mango
Så här på sommaren blir det lätt att man [...]
Granola på nötter och frön
Granola var från början något som inte kännetecknades som [...]