Hemmakock och catering

Ska du ha kalas eller kanske bara vill ha en trevlig middag hemma, med nära och kära, en bemärkelsedag eller bara för att unna dig lite god mat, då hjälper jag gärna till och blir din hemmakock. Menyn gör jag efter dina/era önskemål så att den stämmer överens med dina/era önskemål och smaker.

Jag hjälper även till med tips och råd i köket, utbildning både för dig i hemmet eller för arbetslaget på arbetsplasten. Kanske du/ni vill veta hur man gör enkla och goda middagsrätter eller hur man lagar hemlagad pasta eller korv. Jag gör matlagningskurser för både stora och små grupper. Jag hjälper även dig som vill ha hjälp och tips om en bättre kosthållning, du som försöker att äta hälsosamt men inte förstår vad som är fel, när vågen bara fortsätter upp,  jag hjälper dig att hitta rätt med kosten. Kontakta mig gärna för mer information.