Kanske du eller ni behöver hjälp med nya menyer, kanske ni har kört fast i gamla vanor och behöver någon som ser er verksamhet med nya ögon och ett nytänkande, eller ni kanske är helt nystartade och behöver extern hjälp med menyer och konceptutveckling? Då har ni kommit rätt. Jag har en lång och bred erfarenhet inom restaurangbranschen och vet vad som säljer. Det finns alldeles för många resturanger idag som dukar under på grund av ett halvbra koncept eller för att de serverar helt fel mat för det givna klientelet. En liten förändring kan vara skillnaden mellan nedläggning eller succé eller vara det som gör att man går ifrån en låg till en hög omsättning.

Det är väldigt viktigt att satsa på rätt saker och tänka i ett heltäckande perspektiv, i allt från…

  • inredning,
  • personal,
  • service
  • menyer mm.

Många restauranger vill tillgodose allas behov, istället för att satsa på den givna målgruppen. Detta leder oftast till att du istället gör ett halvtaskigt helhetsintryck, med dålig mat och service som resultat.

Kontakta mig, så kan vi tillsammans boka upp ett möte, för att se vad just ni kan spetsa till och behöva hjälp med för att bli ännu bättre på det ni gör.