Bakverkens syften i matsammanhang är många. Lika många som det finns människor.
Ibland vill man bara ha något i magen. Ibland vill man kunna bjuda på något enkelt och smakrikt. Vilken är din anledning?
-Välj det som passar dig bäst utefter typen av bakverk du önskar
Chiapudding med kokos jordgubbar
Chiapudding eller chiagröt som det också kallas, har blivit [...]
Jordgubbsglass med jordgubbsrippel och rostad mandel
Nu när sommarvärmen och de svenska jordgubbarna äntligen är [...]
Knäckig rabarberpaj
Jag verkligen älskar rabarber och det är nu som [...]
Chokladglass med chokladrippel
Har på senare tid varit inne på hemgjord glass och [...]
Nötkrokantglass med kolarippel
Vad är inte godare en varm sommardag än en [...]
Hamburgerbröd
I helgen så gjorde jag en laddnings av mina [...]
Chokladpudding med vit choklad och yoghurtmousse
Chokladpudding är något jag alltid varit svag för. Det [...]
Semifreddo med citron och maräng samt rostade mandlar
Semifreddo betyder halvfryst och är en glass som kommer från [...]
Frosttårta
Mousse 1 Vit chokladmousse med vanilj 200g Vit chocklad 135g [...]
Hallontoppar
Godis är tyvärr inget som är nyttigt, men genom [...]
Mangofruktpuré
Fruktpuré till barn är nog bland det enklaste du [...]
Presenttårta
I helgen så hade vi födelsekalas för minstingen här [...]
Glutenfri tårtbotten
Att göra en tårtbotten helt utan gluten är faktist [...]
Gör dina egna Semmelwraps
Idag är det semmeldagen och du har väl inte [...]