Bakverkens syften i matsammanhang är många. Lika många som det finns människor.
Ibland vill man bara ha något i magen. Ibland vill man kunna bjuda på något enkelt och smakrikt. Vilken är din anledning?
-Välj det som passar dig bäst utefter typen av bakverk du önskar
Min goda morotskaka
Morotskaka är lite av en klassiker. Morötterna gör både [...]
Nyttiga havremuffins med äpple och kanel
I år är det verkligen fullt med äpplen i [...]
Gräddig jordgubbstårta
Vad hör inte sommaren till mer än en somrig [...]
Key lime pie
Key lime pie är Floridas nationaldessert eller kanske till [...]
Budapestrulle med hallon
Budapestrulle är nog en av mina favoritbakelser och är nog [...]
Blåbärsmaränger
Maränger är väldigt enkelt att variera, alltifrån choklad, vanilj, [...]
Glasstårta med hallon och kinapuffar
I helgen var det födelsekalas och då blev det [...]
Ljuvliga Kanelmunkar
Det inte mycket som går upp mot nybakade kanelmunkar, luftiga [...]
Kryddig sötpotatiskaka med kanel och ingefära
Denna sötpotatiskaka påminner lite om en morotskaka. Precis som [...]
Blinier, Ryska boveteplättar med löjrom och crème fraîche
Blinier eller Blini som det också kallas är liten [...]
Lakritscupcakes med hallongömma
I veckan som var, har vi firat min sambos födelsedag [...]
Helt otroliga pannkaksmuffins på dinkel
Jag har den sista tiden börjat laga pannkaksmuffins och [...]
Sista helgen innan jul
Nu är det sista helgen innan jul och planera du [...]
Syrlig havtornskola
Kola eller fudge är något som går att variera i [...]
Pepparkakstryfflar
Imorgon är det andra advent och en perfekt dag för [...]