Nu är det sista helgen innan jul och planera du att bjuda hem släkt och vänner till julen, så kanske du behöver lite spännande tips på god julmat.

Det kan kännas som att julen kommer allt fortare och fortare för varje år som går. Och man tänker alltid att nästa år ska jag börja med julstöket i tid. Men så står man där i år igen, några dagar före jul och funderar på hur man ska få ihop det hela. Då är det skönt att veta att man har en receptbank full med allt av julens goda samlat, bara ett klick eller två bort. Men kom ihåg att inte lägga för stor press på sig själv, gör inte allt på egen hand. Utan be inbjuden släkt och vänner att också bidra med något till årets julbord. Sedan får du inte glömma att det även finns mycket hantverksmässigt och god julmat ute i handeln, speciellt på någon av alla julmarknader riket över.
Här har jag samlat alla mina juliga recept, du hittar recept på allt ifrån sill och julskinka, till gott julgodis och julbak. Många recept är väldigt enkla medan vissa behöver lite mer av din tid för att genomföras. Men det gemensamma för dem alla, är att de är fantastiskt goda. För att komma till man julrecept så klickar du antingen på bilden här ovan eller på textlänken här nedan.