Bakverkens syften i matsammanhang är många. Lika många som det finns människor.
Ibland vill man bara ha något i magen. Ibland vill man kunna bjuda på något enkelt och smakrikt. Vilken är din anledning?
-Välj det som passar dig bäst utefter typen av bakverk du önskar
Semifreddo med hemgjord snickers
Semifreddo, eller halvfryst som det betyder på italienska är en [...]
Grytbröd med valnötter
Att baka bröd i gjutjärnsgrytor, så kallade grytbröd är något [...]
Karamellpannacotta
Panacotta är världens kanske enklaste dessert men även en av [...]
Hemgjorda proteinbars
Proteinbars är säkert något som de flesta har ätit efter [...]
Höstig äppeltosca
Äppeltosca är fantastiskt gott och är precis som de flesta [...]
Yoghurt och jordgubbspannacotta
Yoghurtpannacotta är ett lite fräschare alternativ till en vanlig pannacotta [...]
Banoffeepie (Banoffeepaj)
Banoffe pie eller Banoffee paj om man översätter till svenska [...]
Bröllopstårta
Jag har inte varit så aktiv här på bloggen i [...]
Enkel ugnspannkaka på mandelmjöl och brynt smör
Ugnspannkaka är något som går väldigt snabbt att svänga [...]
Hemgjorda nachos
Nachos är ett gott tillbehör till tacomiddagen men även ett [...]
Blåbärscupcakes med citron och färskostfrosting
Cupcakes behöver väl egentligen inte någon närmare [...]
Vit chokladmousse i sifon
Vit chokladmousse i sifon 2dl Mjölk 1dl Vispgrädde 2 blad [...]
Prinsesstårta en svensk klassiker
Jenny jobbade som hushållslärare på en skola för flickor på [...]
Mandelbotten
Att göra en mandelbotten istället för en vanlig traditionell [...]
Morotsbröd på surdeg
Personligen köper jag nästan aldrig bröd, skulle jag ändå göra [...]