Vad är ditt favoritrecept? Jag har postat många spännande och goda recept här med åren och fått mycket positiv feedback från alla mina följare. Men vad har du för favoritrecept?

Vad gillar du att laga och har du något favoritrecept? Jag har mångaMin röda tråd genom åren har varit mat lagat från grunden med mindre vitt socker och processade ingredienser. För mig är det viktigt att äta så naturligt som möjligt och att samtidigt få dela med mig av gastronomins grundläggande hantverk. Allt ifrån hur man gör egen korv till hemlagade praliner. Det har även blivit en hel del middagstips, speciellt vegetariska, en hel del bröd med eller utan surdeg och så en hel del godsaker såklart.

Men nu skulle jag vilja veta mer om mina trogna följares recept. Jag tänkte att det vore kul med en liten tävling här på bloggen! Tävlingen kommer att gå ut på att ni skickar in era favoritrecept med en bra motivering, om varför just ditt recept är så makalöst bra! De receptet eller recepten jag gillar mest kommer jag att testlaga. Utav dem kommer jag sedan att utse en vinnare som kommer få sitt recept publicerat här på bloggen. Det kan vara precis vad som helst, en god festrätt, vardagsrätt, bakverk, bröd, godis, ett hälsosnacks eller vad du nu har för bra recept som du tror kommer att imponera på mig.  Ända kravet jag har, är att receptet är lagat från grunden.  

Jag hoppas ni tycker detta låter lika kul som jag och att jag får många spännande och goda recept skickade till mig.

Recept och motivering skriver ni enklast i kommentarsfältet här nedan.