Jag har varit väldigt inaktiv här den sista tiden och anledningen till det är att vi startat upp restaurang D.J. Vår alldeles egna restaurang.

Att öppna min egna restaurang har länge varit en dröm och nu har det äntligen blivit verklighet. I november tog jag och min sambo över restaurang Kitchen i botten av ÅF-huset i Göteborg och efter lite förändringar och uppputsning så blev vi efter jul och nyår restaurang D.J. Namnet kommer från våra initialer D som i Daniel och J som i June.

Restaurangen är främst en lunchrestaurang men vi satsar också en hel del på catering, fester och event. Maten vi serverar har en tydlig skandinavisk prägel men med influenser från alla världens hörn. Vi försöker dock enbart servera svenskt kött och fågel och så säsongsbetonat som möjligt.

Tyvärr så har bloggandet här blivit lite lidande då restaurangen tar det mesta av min tid, men hoppas att jag snart ska kunna bli mer aktiv här igen. Under tiden så får ni gärna följa oss och restaurangen på Facebook ”RestaurangD.J” och gärna komma förbi på en lunch om ni har vägarna förbi Göteborg. Eller varför inte catera maten till din nästa fest eller event hos oss. Vi skräddarsyr självklart ditt kalas eller event efter dina behov och önskemål.

Besök gärna vår hemsida för mer information Restaurangdj.se